Forside » Nyheder » Forskning: Forstå propaganda i en ekstremistisk kontekst

Forskning: Forstå propaganda i en ekstremistisk kontekst

Hvordan bliver propaganda inden for ekstremisme konstrueret, og hvordan kan man modarbejde og forebygge den? Det har professor Julian Richards ved Buckingham University skrevet om i en forskningsartikel for Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme tilbage i foråret.

For at gøre artiklen mere tilgængelige har centeret samlet de vigtigste pointer på under to sider og forklaret dem i et lettere sprog.

Hent Kort fortalt-udgaven af artiklen Propaganda i en ekstremistisk kontekst her.

Det er den første udgivelse af centerets nye koncept, Kort fortalt, hvor ny og relevant forskning bliver forklaret på mellem en og to sider.

Sidst opdateret 15/10 2019
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent