Forside » Nyheder » Se vores kommende kurser om forebyggelse af ekstremisme

Se vores kommende kurser om forebyggelse af ekstremisme

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme er igen klar med et lærerigt kursuskatalog til fagpersoner, der arbejder med forebyggelse af ekstremisme.

Du kan både blive klogere på højre- og venstreekstremisme i både Danmark og udlandet, fake news og konspirationsteorier samt demokratisk og digital dannelse af børn og unge.

Derudover kan du få indblik i gruppebaserede forebyggelsesindsatser gennem metoden sokratisk dialog, og hvordan man kan forebygge rekruttering fra udsatte boligområder til ekstremistiske miljøer med en model, der er udviklet af Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme i samarbejde med syv kommuner.

Kurserne strækker sig frem til udgangen af januar 2020 og foregår over hele landet, så der er mulighed for, at alle kan deltage, uanset hvor man arbejder.

Det er gratis at deltage i alle kurserne.

Vi glæder os til at se dig.

Hent vores kursuskatalog her (PDF) (nyt vindue).

Sidst opdateret 30/09 2019
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent