Forside » Nyheder » Pulje: Mentor- og forældrecoachuddannelser skal forebygge ekstremisme

Pulje: Mentor- og forældrecoachuddannelser skal forebygge ekstremisme

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme ønsker at udvide det landsdækkende korps af mentorer og forældrecoaches, der forebygger ekstremisme.

Derfor kan kommuner søge om, at deres medarbejdere, som arbejder med psykisk sårbare borgere, kan blive en del af korpset og dermed være med til at forebygge ekstremisme.

Mentorerne indgår i et mentorforløb med personer, der færdes i ekstremistiske miljøer eller viser konkrete bekymringstegn på at blive involveret i ekstremisme. Forældrecoachene har forløb med forældre, hvor de lærer dem at støtte deres børn, så de undgår at blive en del af ekstremistiske miljøer. Korpset består i dag af ca. 140 medarbejdere fra 27 kommuner.

Fristen for at søge puljen er 31. august 2018.

Læs mere om puljen for mentor- og forældrecoachuddannelser (nyt vindue).

Sidst opdateret 20/07 2018
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent