Forside » Nyheder » Ny stilling: Vi søger ekspert i politisk ekstremisme

Ny stilling: Vi søger ekspert i politisk ekstremisme

Er du en af Danmarks førende eksperter inden for højre- og venstreekstremisme? Har du en baggrund som forsker, og har du en ph.d.? Så er du forhåbentlig snart en del af Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme. 

Centeret søger nemlig en chefkonsulent, der skal bidrage med forskningsbaseret viden om højre- og venstreekstremisme, som kan styrke kommunernes arbejde med at forebygge ekstremisme. Derudover skal du være ekspert både internt og ekstern. Du skal kvalificere dine kollegers viden, og du skal opkvalificere både nationale og lokale aktører samt stille op som ekspert, når pressen dækker emnet.

Fristen for at søge er onsdag den 23. oktober.

Du kan se hele opslaget her (link) (nyt vindue).

Sidst opdateret 15/10 2019
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent