Forside » Nyheder » Nettets vildveje – nyt online-magasin om løgn, manipulation og propaganda online

Nettets vildveje – nyt online-magasin om løgn, manipulation og propaganda online

Hvordan kan unge i Danmark blive bedre rustet til en fornuftig adfærd på nettet og til at forholde sig kritisk til information de møder dér? Det kan man få mere at vide om i onlinemagasinet Nettets vildveje, der netop er udgivet.

Det er Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme der i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge og Politiets Efterretningstjeneste har udgivet magasinet, der beskæftiger sig med løgn, manipulation og propaganda online og stiller skarpt på unge og ekstremisme på nettet.

Magasinet henvender sig til forældre og professionelle voksne, som er i kontakt med børn og unge og skal bidrage samtalen med dem om digital dannelse og modstandsdygtighed overfor bl.a. manipulation, misinformation og grooming på nettet.

Initiativet er en del af Regeringens handlingsplan for forebyggelse og bekæmpelse af ekstremisme og radikalisering (2016), hvor netop ekstremisme på nettet er i fokus.

Læs mere i pressemeddelelsen om magasinet

Se magasinet på nettetsvildveje.dk

Sidst opdateret 30/08 2018
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent