Forside » Nyheder » Få overblik over kurser frem til januar 2019

Få overblik over kurser frem til januar 2019

Hvad er fakta, og hvad er myter, når det handler om ekstremisme? Hvordan identificeres bekymringstegn på ekstremisme? Og hvilke muligheder har man som fagprofessionel for at handle?

Du kan blive klogere på dette og meget andet på Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremismes kurser, der strækker sig frem til udgangen af januar 2019. Kurserne er samlet i et katalog, så du kan få det fulde overblik over, hvilke temaer der bliver berørt, samt hvor og hvornår den enkelte aktivitet finder sted.

Hvis du har spørgsmål til kursuskataloget, eller hvis du har forslag til kommende aktiviteter, kan du kontakte centeret på ekstremisme@siri.dk.

Hent kursuskatalog om forebyggelse af ekstremisme her (pdf) (nyt vindue).

Sidst opdateret 06/08 2018
Abonnér på nyt fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Hvis du abonnerer på nyheder fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyheder giver du samtykke til, at Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme under Styrelsen for International Rekruttering og Integration indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent