Gå til indhold
Forside » Nyheder » Der er åben for tilmelding til årsmøde om forebyggelse af ekstremisme 2020

Der er åben for tilmelding til årsmøde om forebyggelse af ekstremisme 2020

Mandag den 30. marts afholder Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme endnu engang årsmøde.

I år er temaet hverdagens ideologi, hvor der vil være fokus på, hvordan ideologi, religion og identitet fletter sig sammen, og på hvad der sker, når personer bevæger sig fra det normale til det ekstreme.

Formålet med årsmødet er, at medarbejdere, der arbejder med forebyggelse af ekstremisme, styrker deres viden om, hvilken rolle ideologi og religion kan spille for en persons identitetsudvikling. Derudover ser årsmødet nærmere på, hvordan ideologi og religion kan bruges til at rekruttere personer til ekstreme miljøer, og hvordan det kan hjælpe personer ud af miljøerne.

På årsmødet kommer du til at stifte bekendtskab med en række danske og internationale praktikere og forskere, som deler ud af deres viden og erfaringer.

Målgruppen for årsmødet er repræsentanter i infohussamarbejdet samt øvrige kommunale myndigheder, der arbejder med forebyggelse af ekstremise. Af hensyn til det begrænsede antal pladser forbeholder vi os retten til at sortere i tilmeldingerne for at sikre en så bred repræsentation fra så mange kommuner som muligt.

Tilmeld dig årsmøde om forebyggelse af ekstremisme (nyt vindue).

Sidst opdateret 07/08 2020

Abonnér på nyheder

Tilmeld dig som abonnent og modtag nyheder fra stopekstremisme.dk.